Kernoverleg Offenbeek


Pinautomaat

 

Net als zoveel andere projecten, is ook dit idee naar voren gekomen op een openbare vergadering:

       Is het niet mogelijk om een pinautomaat voor onze kern te realiseren

Een afvaardiging van het kernoverleg heeft hierover overleg gehad met vertegenwoordigers van de Rabobank.

Ondanks alle goede wil van de mensen van de bank, was het voor hun onmogelijk om tegemoet te komen aan onze wensen. Pure zakelijke overwegingen, hoeveel transacties zouden aan deze automaat gedaan worden, waren uiteindelijk de bottleneck om een pinautomaat te krijgen.

Verdere details, zoals bv lokatie van de automaat, denk hierbij aan veiligheid, kwamen in de gesprekken ook naar voren, maar vanwege bovenstaande zakelijke overweging is men hier niet verder op in gegaan.

Om gesprekken met andere banken aan te gaan is uiteraard nog een optie, maar naar verwachting zullen deze met dezelfde zakelijke insteek komen van het aantal minimale transacties per automaat.

Misschien dat het kernoverleg in een latere fase nog zal trachten om een pinautomaat te regelen, denk aan het opengaan van het nieuwe "Drakenrijk", maar voor nu sluiten we dit project af.

contactpersoon: Ernest Stoffels
projectstatus: voltooid

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Ernest Stoffels over dit project? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. De contactpersoon neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op betreffende uw vraag/opmerking.

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw email-adres:
Uw vraag/opmerking:
 
Pinautomaat