Kernoverleg Offenbeek


NL DOET in de Kale Plak!

 

Onder een stralend zonnetje en een fris briesje hebben de bewoners van de Kale Plak en het Kernoverleg Offenbeek samen de handen uit de mouwen gestoken in het kader van NL DOET.

Na in de ochtend de nodige voorbereidingen te hebben getroffen, zoals het opbouwen van de tent voor de afsluitende barbecue, verzamelden  zich rond 13.00 uur de deelnemers. Iedereen werd hartelijk ontvangen met een lekkere kop koffie met cake. De deelnemende kinderen kregen een lekker glas ranja. Omstreeks 13.30u werden er groepjes gevormd ,en toegelicht wat en waar de buurt zou worden opgefleurd.

Met schoppen bezems en overige tuinmaterialen gingen de buurtbewoners, waaronder ook wethouder Bram Jacobs,  aan de slag en werden er de nodige bloembollen en planten gepoot.

Tussendoor werd er ter plekke nog wat koffie geserveerd en hadden de bewoners het heel gezellig met elkaar.

Rond de klok van 15:30u verzamelde iedereen zich weer bij de tent alwaar deze doemiddag onder het genot van een overheerlijke barbecue en een lekker drankje werd afgesloten. De kinderen konden zich buiten naar hartenlust uitleven in de speeltuin of in de tent een kleurplaat maken. Tegen 19.00u begon het al schemerig te worden en werd er begonnen met het opruimen.

De bewoners kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag, waarbij de buurt weer wat opgefleurd is, het contact onderling weer wat verstevigd is en de deelnemers het zeer gezellig vonden om “samen” de handen uit de mouwen te steken.

Tot slot willen we graag de gemeente Beesel (buitendienst) bedanken voor hun bereidwillige medewerking en niet te vergeten de initiatiefnemers uit de buurt, Veronique,Jos en André, die de organisatie van de activiteit voor hun rekening hebben genomen.

contactpersoon: Wiel Verlinden
projectstatus: actief (niet voltooid)

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Wiel Verlinden over dit project? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. De contactpersoon neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op betreffende uw vraag/opmerking.

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw email-adres:
Uw vraag/opmerking:
 
NL DOET in de Kale Plak! NL DOET in de Kale Plak! NL DOET in de Kale Plak! NL DOET in de Kale Plak! NL DOET in de Kale Plak! NL DOET in de Kale Plak! NL DOET in de Kale Plak! NL DOET in de Kale Plak! NL DOET in de Kale Plak!