Kernoverleg Offenbeek


Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg'

 

Tijdens de teambuilding van de bestuursleden van Kernoverleg Offenbeek in het najaar 2013 heeft het bestuur enkele konijnenflats in elkaar getimmerd. Deze hokken zijn eind maart door enkele bestuursleden officieel aan de zorgboerderij overgedragen. De heer Nico van Neer,† cliŽnt van de zorgboerderij, die er de zorg heeft voor de konijnenafdeling is duidelijk in zijn nopjes met de nieuwe hokken. Trots laat hij ons zien dat ook de konijnen zeer blij zijn met hun nieuwe onderkomen. Een konijn heeft er al een nest van 10 vrolijk huppelende konijntjes en een ander konijn heeft ook een nest geworpen met een flink aantal jongen. (Die waren nog net te klein om ze te mogen tellen)! Al met al dus een zeer geslaagde teambuilding met een prachtig resultaat!

contactpersoon: Marianne Janssen
projectstatus: voltooid

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Marianne Janssen over dit project? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. De contactpersoon neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op betreffende uw vraag/opmerking.

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw email-adres:
Uw vraag/opmerking:
 
Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg' Konijnenhokken voor zorgboerderij 'De Huiberg'