Kernoverleg Offenbeek


Hondenpoep in de Offenbeker Bemden

 

Het verbeteren van uw eigen buurt doen we samen: "Hondenpoep in De Bemden".

Op vrijdag 26 maart heeft Kernoverleg Offenbeek, samen met leerlingen en leerkrachten van basisschool "De Triolier", anti-hondenpoepborden onthult in de wijk "De Bemden". Op initiatief van het Kernoverleg zijn deze borden gemaakt, met door de leerlingen zelf ontworpen tekeningen en teksten. Met de borden hopen we de hondenbezitters beter bewust te maken van de overlast die ontstaat, als de hondenpoep niet door de baasjes wordt opgeruimd.

projectstatus: actief (niet voltooid)

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Kernoverleg Offenbeek over dit project? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op betreffende uw vraag/opmerking.

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw email-adres:
Uw vraag/opmerking:
 
Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden Hondenpoep in de Offenbeker Bemden