Kernoverleg Offenbeek


Drakenrijk

 

Momenteel het grootste project waar het kernoverleg mee bezig is, is het Drakenrijk.

Een projectgroep van 4 bestuursleden zal proberen om de ontwikkelingen rondom aanleg en openstelling van dit nieuwe natuurpark te volgen, waarbij de insteek zich richt op veiligheid, overlast, werkgelegenheid en/of verkeerssituaties.

Er zijn al optimale contacten gelegd met de eigenaar van het park (Ton & Gerrie Derks) en met de vertegenwoordiger van ontgrinder NIBA (Jerom Coppus).

Een bezoek aan Hemelrijk in Volkel en een bezoek aan een ontgrindingsinstallatie hebben al voor achtergrond-informatie gezorgd.

Op dit moment wacht het projectteam nog op verdere contacten met de gemeente. Wethouder Jan Smolenaars heeft al aangegeven dat hij het kernoverleg zal betrekken bij de nodige overleggen.

Het projectteam zal via deze website iedereen op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

contactpersoon: Frits Simons
projectstatus: actief (niet voltooid)

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Frits Simons over dit project? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. De contactpersoon neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op betreffende uw vraag/opmerking.

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw email-adres:
Uw vraag/opmerking:
 
Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk Drakenrijk