Kernoverleg Offenbeek


Vacature voor secretaris DB

In het dagelijks bestuur (DB) van Kernoverleg Offenbeek is per 1 september 2016 een vacature ontstaan. 

Het Kernoverleg Offenbeek is een groep betrokken bewoners van deze kern, die zich met enthousiasme inzet voor de belangen van Offenbeek en de hele gemeenschap Beesel. Wij willen de kwaliteiten van onze kern behouden en onderling door o.a. burgerparticipatie en –initiatieven de banden versterken. Projectteams en werkgroepen helpen ons daarmee.

Naast uitbreiding van het Algemene Bestuur, zijn we naarstig op zoek naar een secretaris. De secretaris maakt deel uit van het DB. De werkzaamheden kunnen voornamelijk vanuit huis worden uitgevoerd en zullen enkele uren per week zijn (vergaderingen en mogelijke deelname aan werkgroepen en/of projectteams niet meegenomen).

Spreekt het je aan om te organiseren en contacten te onderhouden met externe partijen zoals gemeente, politie en de woningbouwvereniging? Wil je als actief lid meedenken en –doen met de ontwikkelingen in onze kern? Neem dan contact op met Ernest Stoffels (06-51063689) of stuur een berichtje naar info@kernoffenbeek.nl.

Alle bestuursfuncties zijn op vrijwillige basis. Elk jaar is er een team-building als tegenprestatie. Vanwege de huidige samenstelling van het algemeen bestuur, gaat de voorkeur uit naar een jongere of oudere, vrouw of man. Met andere woorden;   iedereen is welkom.

Werkzaamheden secretaris:

Reageer 

uw naam:
uw reactie: